Trygga leveransalternativ

Thrillerpaket med doftljus Meadow Lily

  • 539 kr
Finns i lager

Ett perfekt paket till den som tycker om att läsa mycket och gärna thrillers.
Vi har satt ihop ett paket med tre riktigt bra böcker tillsammans med ett underbart doftljus från Friendly Home.

Presenten innehåller:

Kungariket av Jo Nesbø
Denna fristående thriller är ett ödesmättat familjedrama, men också en klassisk gastkramande noir.
Handling: Roy är en mekaniker som lever ett vanligt liv i den lilla fjällbyn. Men friden störs när lillebror Carl efter lång tid i utlandet återvänder till barndomstrakterna, med högtflygande planer i bagaget. Carl vill bygga ett stort hotell för att återuppliva bygden, men hemligheter från brödernas barndom gör sig snart påminda. Omgivningen börjar intressera sig för familjens förflutna och brödernas lojalitet sätts på prov. Roy har alltid skyddat Carl, men hur hört blir priset för att alltid hålla ihop? 

I djupt vatten av Paula Hawkins 
Med samma driv och pulserande tempo som Kvinnan på tåget har Paula Hawkins skrivit ännu en angelägen och oförutsägbar berättelse om mörka hemligheter - och vad som händer när de bubblar upp till ytan.
Handling: När Jules får veta att hennes syster hittats död, i floden i byn där de växte upp, väljer hon att återvända hem till ett förflutet hon gjort allt för att glömma.
Det visar sig att systern skrev en bok om floden och alla de dödsfall som är knutna till den - ett projekt som inte uppskattades av alla i byn. Särskilt inte av mamman till den tonårsflicka som hittades drunknad samma år. Dödsfallen beskrivs som självmord, men kan det verkligen vara så enkelt? Snart uppdagas en mycket komplicerad historia.

Fyrvaktarna av Emma Stonex
En originell, välskriven psykologisk thriller om hur mycket människor döljer för varandra.
Handling: Cornwall, 1972. På nyårsafton lägger en båt till vid fyren på otillgängliga Maiden Rock, en klippa mitt ute i havet. Men ingen kommer för att möta båten. Inne i det låsta fyrtornet hänger kläderna på sina krokar och bordet står dukat - men de tre fyrvaktarna är spårlöst försvunna. Fyrens alla klockor har stannat på 8.45.  
Tjugo år senare har Helen, Jenny och Michelle fortfarande inte fått några riktiga svar på vad som hände deras män i fyren. Men när en författare dyker upp i byn för att gå till botten med mysteriet får de en chans att berätta sin sida av historien. Hemligheter kommer upp till ytan och sanningar förvandlas till lögner när vi lägger pusslet om fyrvaktarna som försvann och deras sista tid i tornet. 

Doftljus Medadow Lily från Friendly Home, Värmdö Stockholm
En fin present till den medvetna som uppskattar kvalitet. Meadow Lily beskriver vi som en sofistikerad, modern och lyxig bukett.
Meadow Lily betyder Kungsängslilja och denna lilla blomma är en sällsynt blomma i vår flora. Detsamma gäller denna ljuvliga blomsterdoft som även har ett svagt inslag av musk vilket ger en överraskande kombination.
Doftoljan är tydligt blommig med mix av jasmin, vit neroli och iris. Till detta en touch av amber och krämig vanilj.
Doftljuset är veganskt och tillverkas för hand med omsorg på Värmdö utanför Stockholm i en småskalig produktion.
Doftljusen tappas i glasen med vegetabiliskt vax och använder kvalitativa oljor som kommer från parfymdistiktet Grasse i Frankrike.