Trygga leveransalternativ

Doftpaket för den medvetna

  • 1 099 kr
Finns i lager

Den ultimata presenten till någon som uppskattar högklassig doft.
Här är ett komplett doftpaket innehållande allt man kan önska sig med doftpinnar, doftljus och doftolja som tillverkas med omsorg för hand i en småskalig produktion på Värmdö utanför Stockholm. Doftoljorna är rena utan ftalater och kommer ifrån parfymdistriktet Grasse i Frankrike. Basen är ECO Friendly, biologisk nedbrytbar och har sitt ursprung från sojabönan.

Paketet innehåller:

1 st Meadow Lily doftljus (Kungsängslilja) är en ljuvlig blomsterdoft som även har ett svagt inslag av musk vilket ger en överraskande kombination. Doftoljan är tydligt blommig med mix av jasmin, vit neroli och iris. Till detta en touch av amber och krämig vanilj.

1 st WOOD doftljus som för tankarna till den nordiska naturen. Doften har en tydlig träkaraktär och inslag av blommande jasmin. citrus samt jasmin, vit blomster, mjuk amber som avslutas med ceder, patcholi, vanilj och musk.

1 st Dark Cashmere doftpinnar/olja som har en lyxig doft av grapefrukt, litsea, cubeba, kryddor, läder, trä och amber.
Doftpinnar hjälper till att skapa en härlig och inbjudande atmosfär i hemmet. Intensiteten i doften kan man anpassa genom att ha fler eller färre pinnar i glasbehållaren. 

1st LEATHER doftpinnar/olja. Historiskt är doften av läder en av de tidigaste noterna i parfym. Oljan läder har inslag av örter, blommor och frukt vilket ger en mjuk maskulin karaktär.
Toppnoter är citrus, bergamott, tonka och mysk. Mellannoter jasmin och ros. Basnoter patchouli, vetiver, ceder och sandelträ.

1 st Zest of Life doftflaska mini med en tydlig ton av citruszest.
En miniflaska med exklusiv doftolja som är ämnat för användning i små utrymmen, så som bilen eller garderoben ...bidrar till extra lyx i vardagen.